Bagage / mad ombord

Rejs med bus på skiferie

Prisen dækker bus t/r. Medbring gratis 1 kuffert, 1 støvletaske og 1 par ski pr. pers.

Destinationer

Rejs til de mest populære skidestinationer i Østrig, Italien, Frankrig eller Sverige/Norge

Hel uge eller kort skiferie

Rejs enten fredag-søndag (8 skidage) eller på smuttur med 3-6 skidage

Bagage

Du kan gratis medbringe 1 kuffert, 1 støvletaske og 1 par ski, når du rejser med SkiBus. Har du ekstra bagage, koster det 130,- pr. enhed.

 

Du kan desuden medbringe 1 stk. håndbage pr. person. Bemærk, at der ikke er meget plads i bussen til håndbagage – så vær sparsom med håndbagagen.

Mad ombord på bussen

Vælger du almindelig siddebus, holder bussen nogle pauser undervejs, så man kan købe noget aftensmad.

 

Skal du derimod med Hotelbus, serveres maden ved de store borde i bussen. På udturen, når bussen rammer grænsen, gør vi et kort stop, hvor vi får mad ombord. Maden nydes ombord på bussen, alt imens vi triller gennem Tyskland – på den måde undgår vi den traditionelle aftenpause på op mod en time.

 

Nogle dage inden afgang sender vi bussens menukort til dig. Du vil her kunne vælge mellem et antal varme og kolde retter. Bemærk, at menukortet kan variere en smule ift. nedenstående.

 

Drikkevarer og lette retter såsom nachos og toast kan på de fleste afgange købes af steward(essen) i hotelbussen.

Menukort – Hotelbus

Sandwich

Chilibrød med salat, roastbeef, remoulade, ristet løg, syltede agurk og peberrod

Krydderurtebrød med Serano skinke, grillet artiskok, salt og cherrytomat

Club sandwich med salat, kylling, bacon og cremet mild carrydressing

 

Salater

Pastasalat med skinke, majs, soltørrede tomat og rustikt brød

Plukket salat med kylling, sprød bacon, majs og cherrytomat. Krydderurtedressing og rustikt brød

 

Forretter

Snitte med røget laks og slikasparges

Serano skinke med høvlet parmesan, soltørrede tomat, cæsardressing og rustikt brød

Rejecocktail med flutes og thousand island dressing

 

Hovedretter

Ægte italiensk lasagne med hvidløgs brød

Bøf bearnaise med ristede kartofler, haricots verts og bearnaisesovs

Stegt kyllingebryst med ristede kartofler, rodfrugter og cremet tomatsauce

 

Desserter

Ostetallerken med druer, peberfrugt, smør og kiks

Cheesecake med salt karamel

Chokolademousse kage